Uniconta salgspartner

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloud baserede økonomisystem.

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de tidligere  økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Resultatet er Uniconta, et intuitivt regnskabsprogram der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde funktioner giver dig komplet overblik over din virksomheds økonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Boe-IT er salgspartner for Uniconta og tilbyder hjælp til køb og opsætning af systemet i din virksomhed. Læs mere her

Tilmeld dig nu. Klik på linket her, så er du i gang.

www.uniconta.dk


Optimer dine arbejdsgange med bedre ressourceudnyttelse, ingen ventetider og hurtig respons.

Uniconta er et lokalt program ligesom Microsoft Office. Det kører på din PC, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Ej heller en browser der låser eller smider dig af. Det er ligesom apps på din telefon, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.